CÉLKITŰZÉSÜNK

Az egészséges bőr a jó közérzet kulcsa.

A bőr védi az egész testünket, és tükrözi általános egészségi állapotunkat. Fizikailag a bőrünkön keresztül kapcsolódunk másokhoz, és ezek a kapcsolatok elengedhetetlenek a jó közérzetünkhöz.

CÉLKITŰZÉSÜNK
CÉLKITŰZÉSÜNK

Rólunk

A Sanex minden tapasztalatát és szakértelmét olyan termékek és szolgáltatások kifejlesztésébe fekteti, amelyek a természetes folyamatok támogatásával segítik a bőrödet, hogy a jó egészségi állapotba kerüljön, és ezt meg is őrizze.

A bőröd épp olyan egyedi, mint Te magad.

Tudjuk, hogy igényeid idővel, az évszakok, a környezet vagy az egészségi állapot függvényében változnak. Folyamatosan kutatunk és újítunk, és arra törekszünk, hogy a bőr egészségével kapcsolatos ismeretek határait áttörve a legjobb megoldásokat dolgozzuk ki bőröd számára.

Termékeink

Folyamatosan bővülő bőrápolási termékkínálatunkat úgy terveztük, hogy minden életkorban és életszakaszban a ápolja a Te és családod bőrét, éjjel-nappal.

A bőrödnek hatalma van

A Sanex érti a bőr valódi erejét. Nemcsak véd minket, hanem megalapozza az emberi kapcsolatok legerősebb formáját. Bőrünk mindig fontos szerepet játszik abban, hogy jól érezzük magunkat, hiszen a fizikai kapcsolat által megszűnnek közöttünk a határok, és eltűnnek a korlátok.

A bőrödnek hatalma van
Bőrünk tanítja meg nekünk az első leckéket az életről

Bőrünk tanítja meg nekünk az első leckéket az életről

Ez az első nyelvünk. A világot a bőrünkön keresztül tapasztaljuk meg, mielőtt még képessé válnánk a beszédre. A bőr kulcsfontosságú szerepet játszik a limbikus rendszer, az agy érzelmi tanulásért és emlékezetért felelős részeinek fejlődésében. Amikor egy anya először tartja a karjában újszülött gyermekét, a bőre közvetíti neki a szeretetét, együttérzését, háláját és örömét. Ettől a pillanattól kezdve, egész hátralévő életünkben a bőr erejét használjuk arra, hogy érzelmeket közvetítsünk a körülöttünk élők felé.

Bőrünk tanítja meg nekünk az első leckéket az életről

A bőrnek nagyobb ereje van, mint gondolnád

Egy meleg ölelés, egy vigasztaló kéz a válladon, a biztonságérzet, amit két kéz összefonódása eredménye.

Egy üdvözlő csók, egy hálás kézfogás, egy diadalmas pacsizás… Édesanyánk óvó keze a hasán, mielőtt megszületünk, egy aprócska kéz „óriási” ujjat markol… Egy üdvözlő csók, egy hálás kézfogás, egy diadalmas pacsizás… Édesanyánk óvó keze a hasán, mielőtt megszületünk, egy aprócska kéz „óriási” ujjat markol…

A bőr által nyújtott előnyök mélyrehatóak, és ténylegesen javíthatják egészségünket. Minden nap egy kis simogatás erősítheti az immunrendszert, csökkentheti a gyulladást és a fájdalmat, és felgyorsíthatja a betegségekből való felépülést. Tudományosan bizonyított, hogy a várható élettartamot is meghosszabbítja.

A megfelelő bőrápolás képes csökkenteni a stresszt

Ha naponta 20 másodpercig ölelünk valakit – ez kevesebb idő, mint amennyi alatt elküldünk egy e-mailt, vagy megnézzük a közösségi oldalunkat – azonnal csökken a pulzusszámunk és a vérnyomásunk, valamint segít ellazulni.

Bőrünk rendkívül fontos szerepet játszik abban, hogy egészségesebb, boldogabb és hosszabb életet éljünk. Gondozása azt jelenti, hogy megvédjük és ápoljuk azt, ami a legfontosabb számunkra.

A megfelelő bőrápolás képes csökkenteni a stresszt

A Sanex több mint 30 éve biztosít kiemelkedő megoldásokat a bőr egészségének megőrzésére. Bőrünk folyamatosan növekszik és változik. Ahogy mi is. Ma elkötelezettebbek vagyunk, mint valaha, hogy hosszú távon kiváló minőségű és korszerű termékeket nyújtsunk a testápolás területén.

A Sanex dióhéjban

Folyamatosan bővülő bőrápolási termékkínálatunkkal tisztelgünk az emberek egyedisége, valamint a bőrtípusok és -állapotok sokfélesége előtt.