SZAKÉRTELMÜNK

Tudjuk, mit jelent a bőröd állapota

A bőr csodálatos dolog. A testünk legnagyobb és leglátványosabb szerve. Véd minket, tükrözi egészségi állapotunkat, és összekapcsol másokkal. Minél jobban ismerjük a bőrünket, annál eredményesebben tudjuk ápolni.

A Sanex szakemberei a bőr és funkcióinak aspektusait tanulmányozzák, és folyamatosan arra törekszenek, hogy az élvonalban maradjanak. Bőrszakértőink – bőrgyógyászok, gyermekgyógyászok, kutatók és fejlesztők – vállvetve dolgoznak azért, hogy megbízható tudományos ismereteken és modern technológián alapuló termékeket és szolgáltatásokat fejlesszenek ki.

Szakértelem karnyújtásnyira
Tudjuk, mit jelent a bőröd állapota

Szakértelem karnyújtásnyira

Bőrápolási szakértőink útmutatást és tippeket adnak azzal kapcsolatban, hogyan ápolhatod megfelelően saját és szeretteid bőrét. A legmodernebb klinikai kutatásokat végezzük, világos és releváns eredményeket szűrünk le belőlük, valamint érdemi tanácsokat nyújtunk, melyeket Te is megérthetsz, használhatsz.

A bőrápolásról szerzett ismereteink megosztása küldetésünkhöz tartozik – ahhoz, hogy segítsünk Neked abban, amihez a legjobban értesz: gondoskodni magadról és szeretteidről.

 

A BŐR: EGY TERMÉSZETI CSODA

Tudjuk, mit jelent a bőröd állapota

A BŐR VÉDELMET NYÚJT

Az egészséges bőr kétirányú gátat biztosít a teljes test számára: távol tartja a szennyeződéseket és megköti a nedvességet. Véd az UV-sugaraktól, a szennyeződésektől, a baktériumoktól, a vírusoktól és más káros hatásoktól.

A BŐR SZIGETEL

A BŐR SZIGETEL

Az egészséges bőr állandó 37 ºC-os testhőmérsékletet tart fenn az izzadás, valamint az erek összehúzódása és kitágulása révén.

A BŐR TESZI LEHETŐVÉ, HOGY ÉREZZÜNK

A BŐR TESZI LEHETŐVÉ, HOGY ÉREZZÜNK

A bőrt receptorok borítják, amelyek lehetővé teszik a hő és a hideg, a fájdalom és az érzékszervi örömök érzékelését. Tükrözi a hangulatunkat, és szorosan kapcsolódik fizikai és érzelmi jóllétünkhöz.

A BŐR AZ IMMUNRENDSZER RÉSZE

A BŐR AZ IMMUNRENDSZER RÉSZE

Bőrünk képes felismerni a fertőző anyagokat és beindítani a védekezőmechanizmusokat.

A BŐR REGENERÁLÓDIK

A BŐR REGENERÁLÓDIK

A bőr naponta levedli elhalt sejtjeit, és 28 naponként teljesen megújul. A hámlás és megújulás folyamata még alvás közben is tart.

AZ EGÉSZSÉGES BŐR FONTOSSÁGA

AZ EGÉSZSÉGES BŐR FONTOSSÁGA

A bőr rugalmas és összetett szerv, amely több szövetrétegből, kollagénből és mirigyekből áll. Ez a belső egészségednek és jóllétednek létfontosságú, élő tükörképe – és mindez fordítva is igaz.

Szakértelem karnyújtásnyira

Segíts a bőrödnek, hogy az segíthessen Téged

Bőröd természetes működésének támogatása azzal kezdődik, hogy kiválasztod azokat a termékeket, amelyeket mindennap használni szeretnél, és amelyek megfelelnek bőrtípusodnak. Az egészséges bőr alkalmazkodik az évszakok vagy a környezet változásaihoz, szabályozza a test nedvességét és hőmérsékletét, valamint védelmet nyújt a külső elemekkel szemben.

Napi bőrápolási rutinoddal folyamatosan újratöltheted természetes ellenállóképességed. Azzal, hogy minden nap foglalkozol egy kicsit a bőröddel, felkészíted arra, hogy Neked dolgozzon.