ELKÖTELEZETTSÉGÜNK

Az egészséges bőrnek szenteljük munkánkat

Minden szempontból egészséges bőr

Minden Sanex terméket úgy alkottunk meg, hogy tisztítson, szagtalanítson vagy hidratáljon, és közben nap mint nap segítsen megőrizni a bőr természetes egészségét és egyensúlyát.

Tovább haladunk

Hallgatunk Rád

1984-ben léptünk a piacra azért, hogy reagáljunk a hatékony és gyengéd bőrápolás iránti igényre. Forradalmasítottuk a spanyol piacot az egyik első olyan márkaként, amely szappanmentes hab- és tusfürdőt biztosít. Néhány évvel később a forradalmat egy alkoholmentes dezodorral folytattuk, amelynek mindennapi használata az egész család számára alkalmas.

Tovább haladunk

Aktívan keressük az új utakat, hogy a kívánt és megérdemelt minőséget nyújtsuk Neked. Osztjuk a fenntarthatósággal kapcsolatos aggodalmaidat, és folyamatosan törekszünk arra, hogy környezetkímélő termékeket és csomagolásokat fejlesszünk.

Tovább haladunk
Elkötelezettek vagyunk a bőröd és a bolygó iránt

Termékeink hatékonyságát, biztonságát és fenntarthatóságát a teljes ellátási lánc szoros felügyeletével biztosítjuk. Gondosan megválogatjuk a termékeinkbe kerülő összetevőket, szorgalmasan kutatjuk eredetüket, és gondoskodunk biztonságosságukról.

Felügyeljük a teljes gyártási folyamatot, és keményen dolgozunk azon, hogy olyan bőrbarát formulákat fejlesszünk ki és kínáljunk, amelyek óvják a környezetet.

Elkötelezettek vagyunk a bőröd és a bolygó iránt

Tudjuk, hogy mennyire fontos számodra a bőröd. Válaszolunk az egymással és a megbízható márkákkal való kapcsolat iránti igényedre. Szeretnénk, ha élveznéd a bőröddel és a bolygóval való törődést, ezért olyan termékek kifejlesztésén dolgozunk, amelyeket tényleg szeretsz használni. A Sanex szakembereit egy küldetés vezérli: hogy fejlett bőrápolási megoldásokat biztosítsuk Neked, hogy bőröd remek állapotban lehessen.

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

 

BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

Biztonságos a bőr számára, és segít megőrizni annak természetes, egészséges állapotát.

KEVESEBB ALLERGÉN ILLATANYAG

 

KEVESEBB ALLERGÉN ILLATANYAG

Összetétele csökkenti az allergiás bőrreakciók kockázatát.

 

 

CSAK AMI SZÜKSÉGES

 

CSAK AMI SZÜKSÉGES

Nincsenek felesleges, durva vagy környezetkárosító összetevők.

ÓVJUK A BOLYGÓT

ÓVJUK A BOLYGÓT

Környezetbarát formula és csökkentett mennyiségű csomagolóanyag.

Világos, őszinte és tiszta

Ismertetjük fogyasztóinkkal az összetevőinket és folyamatainkat, elmagyarázzuk a mögöttük álló tudományt. Bőrgyógyászokkal együttműködve biztosítjuk, hogy mindezek megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági és fenntarthatósági előírásoknak.

Minden Sanex terméket úgy fejlesztünk ki, hogy megfeleljen a bőrödnek

Minden Sanex terméket úgy fejlesztünk ki, hogy megfeleljen a bőrödnek

Csak olyan összetevőket használunk, amelyek szükségesek ahhoz, hogy bőröd a remekül teljesítsen, és szigorúan kerüljük az allergének használatát. Újra és újra teszteljük termékeinket.

Összetevőinket bőrgyógyászok hagyják jóvá, és termékeink előnyei klinikailag bizonyítottak.

Figyelemmel kísérjük az összetevőkkel kapcsolatos legújabb tudományos ismereteket, és azonnal intézkedünk, ha kétség merül fel egy összetevő vagy eljárás egészségügyi vagy környezeti hatásával kapcsolatban.

Minden Sanex terméket úgy fejlesztünk ki, hogy megfeleljen a bőrödnek
A bőr megértése

A bőr megértése

Szakértelmünkre építve fejlesztjük ki a megfelelő ápolást biztosító hab- és tusfürdőket, dezodorokat. Minden termékünket úgy tervezzük, hogy segítsen helyreállítani bőröd természetes pH-egyensúlyát. Az allergiás bőrreakciók kockázatának minimalizálása érdekében szigorú illatanyag-politikát vezettünk be, hogy csökkentsük az irritáció kockázatát, miközben kíméletesen tisztítjuk és ápoljuk még a legérzékenyebb bőrt is.

 

       

A bőr megértése

Az illatanyagokkal szembeni kritériumaink

Minden termékünkre szigorú szabványokat alkalmazunk, hogy biztosítsuk a biztonságos, kellemes és élvezetes használatukat. Annak érdekében, hogy a Sanex termékek minden bőrtípus számára egészségesek legyenek, illatanyag-politikánk túlteljesíti az európai szabályozási követelményeket.

Az illatanyagokkal szembeni kritériumaink

A fogyasztók biztonságával foglalkozó európai tudományos bizottság (FBTB) megállapítása szerint a Sanex összes illatanyagában nagyon alacsony az olyan kozmetikai és nem élelmiszeripari termékekben azonosított 26 illatanyag-allergén szintje, amelyek kontakt dermatitiszt okozhatnak. De tettünk még egy lépést, és minimalizáltuk a 89 ismert bőrallergén használatát is.

FENNTARTHATÓSÁG

Garantáljuk, hogy illatanyagaink nem túl gyengék és nem túl erősek, összhangban működnek a bőrrel.

A fenntarthatóság közös felelősségünk

Tudjuk, hogy a tettek hangosabbak a szavaknál. Ezért létrehoztuk a Sanex Stewardship Programot, hogy felelősségteljesen és tiszteletteljesen óvjuk bolygónk erőforrásait. Ennek értelmében olyan alapvető lépéseket teszünk, amelyek garantálják az őszinteséget és az átláthatóságot minden összetevőnk, tesztelésünk, csomagolásunk és termékre vonatkozó állításunk tekintetében.

A bolygó érdekében tett lépéseink

Újrahasznosítás, újrafelhasználás, megújulás
Újrahasznosítás, újrafelhasználás, megújulás

Termékeinkben és csomagolásainkban előnyben részesítjük az újrahasznosított és megújuló anyagok használatát.

Csomagolásaink műanyagtartalmának csökkentése
Csomagolásaink műanyagtartalmának csökkentése

Folyamatosan újítunk, hogy csökkentsük a műanyag felhasználását csomagolásainkban. A műanyagmentes csomagolás kifejlesztésétől kezdve a teljesen újrahasznosított műanyag palackok, kupakok és pumpák használatán át az újrafelhasználható és újratölthető tárolók biztosításáig a legmodernebb tudományos kutatásokba és fejlesztésekbe fektetünk be, hogy javítsuk és fenntarthatóbbá tegyük termékeinket.

A hulladék minimalizálása
A hulladék minimalizálása

Minimalizáljuk az ellátási láncunk teljes környezeti hatását azáltal, hogy nagy figyelmet fordítunk a hulladékmentesség biztosítására a hulladéklerakókban, valamint a vízfelhasználás és CO2-kibocsátás csökkentésére.

Az összetevők eredetének nyomon követése
Az összetevők eredetének nyomon követése

Támogatjuk a fenntartható termesztési és betakarítási gyakorlatokat, és minden összetevőnket olyan beszállítóktól szerezzük be, akik tiszteletben tartják az emberi és munkajogokat.

Szigorú tesztelés
Szigorú tesztelés

Arra törekszünk, hogy nagymértékben biológiailag lebomló formulákat fejlesszünk ki, és soha nem tesztelünk állatokon.

Szigorú gyártásellenőrzés
Szigorú gyártásellenőrzés

Minden termékünket a GMP-szabványoknak megfelelő gyárakban gyártjuk, és biztosítjuk a munkások jó képzettségét, irányítását és védelmét.

Megfelelünk a legszigorúbb fenntarthatósági szabványoknak

Megfelelünk a legszigorúbb fenntarthatósági szabványoknak

A Sanex összes terméke és eljárása megfelel a vezető szabályozó hatóságok és más szakmai szervezetek követelményeinek, amikkel együttműködünk.